Your Reservation

Telefono në +355 42225797

Hotel në qendër të Tiranës. Hotel de Charme. Shërbim 4 yje dhe parkim

Hotel në qendër të Tiranës. Hotel de Charme. Shërbim 4 yje dhe parkim

Dhoma dhe Shërbime

I vendosur në zemër të Tiranës, në zonën e Bllokut, Hoteli de Charme është sistemimi optimal për të gjithë ato që drejtohen në Tiranë për çeshtje pune ose për vizita turistike ose kënaqësie. Çdo gjë është afër: ministritë, ambasadat, bashkë me zyrat kryesore financiare. Një hotel i rehatshëm

dhe i rezervuar që i ofron mysafirëve të saj cilësinë e një shërbimi 100% Italian. Personeli, gjithmonë i disponueshëm dhë që flet shumë mirë gjuhën italiane dhe angleze, do të dijë t’ju presë dhe këshillojë për të gjitha zgjedhjet e nevojshme kryesore për qëndrimin tënd në Tiranë. Tjetër vlerë e rëndësishme: parkimi ynë i sigurtë, i cili të lejon të përdorësh makinën tënde sa herë të duash.

CHARME 1-3-4

I vendosur në zemër të Tiranës, në zonën e Bllokut, Hoteli de Charme është sistemimi optimal për të gjithë ato që drejtohen në Tiranë për çeshtje pune ose për vizita turistike ose kënaqësie. Çdo gjë është afër: ministritë, ambasadat, bashkë me zyrat kryesore financiare. Një hotel i rehatshëm dhe i rezervuar që i ofron mysafirëve të saj cilësinë e një shërbimi 100% Italian. Personeli, gjithmonë i disponueshëm dhë që flet shumë mirë gjuhën italiane dhe angleze, do të dijë t’ju presë dhe këshillojë për të gjitha zgjedhjet e nevojshme kryesore për qëndrimin tënd në Tiranë. Tjetër vlerë e rëndësishme: parkimi ynë i sigurtë, i cili të lejon të përdorësh makinën tënde sa herë të duash.

 • Kasafortë në dhomë
 • Ajër i kondicionuar
 • WiFi falas
 • Shërbim në dhomë
 • Vanity Set
 • Mëngjesi i përfshirë
 • TV dixhital me kanale italiane dhe ndërkombëtare
 • Më tej (me pagesë):
 • Parkim i sigurtëg
 • Shërbimi i lavanderisë
 • Hyrje në Piper Lounge

CHARME 1-3-4

I vendosur në zemër të Tiranës, në zonën e Bllokut, Hoteli de Charme është sistemimi optimal për të gjithë ato që drejtohen në Tiranë për çeshtje pune ose për vizita turistike ose kënaqësie. Çdo gjë është afër: ministritë, ambasadat, bashkë me zyrat kryesore financiare. Një hotel i rehatshëm dhe i rezervuar që i ofron mysafirëve të saj cilësinë e një shërbimi 100% Italian. Personeli, gjithmonë i disponueshëm dhë që flet shumë mirë gjuhën italiane dhe angleze, do të dijë t’ju presë dhe këshillojë për të gjitha zgjedhjet e nevojshme kryesore për qëndrimin tënd në Tiranë. Tjetër vlerë e rëndësishme: parkimi ynë i sigurtë, i cili të lejon të përdorësh makinën tënde sa herë të duash.

 • Kasafortë në dhomë
 • Ajër i kondicionuar
 • WiFi falas
 • Shërbim në dhomë
 • Vanity Set
 • Mëngjesi i përfshirë
 • TV dixhital me kanale italiane dhe ndërkombëtare
 • Më tej (me pagesë):
 • Parkim i sigurtëg
 • Shërbimi i lavanderisë
 • Hyrje në Piper Lounge

Utilizzando il sito, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fornire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o cliccando su "Accetta" permetti il loro utilizzo.

Chiudi